Asukas­tarinoita

Meidän rakennuttamissa taloissa asuu perheitä, pariskuntia, sinkkuja, nuoria ja jo vähän varttuneempiakin. Meille on suuri ilo, että asunnot ovat löytäneet arvoisensa asukkaat, jotka ovat tehneet siitä oman turvapaikkansa – kodin.

Tällä sivulla asukkaamme avaavat kotiovensa ja jakavat kokemuksiaan meidän rakentamista kodeista.

Järven rannan tuntumassa

As Oy Tallvik

Samin uusi koti löytyi ex-tempore lounastauolla, kun Sami sai ystävältä linkin Tallvikin asunnoista. Aiemmin Vasaramäessä asuneen Samin Littoisiin houkutteli juurikin Littoistenjärvi ympäristöineen. Uusi koti on ihan rannan tuntumassa, jossa suuri vesielementti tulee isoksi osaksi myös sisustusta. Kodissa vallitsee harmoninen tunnelma ja sävymaailma, joka sopii täydellisesti yksiin vuodenaikojen mukaan muuttavien luontomaisemien kanssa.

Lue lisää

KUVANKAUNIS KOTI PAPINSAAREN MERELLISISSÄ MAISEMISSA

As Oy Afrodite I

Noin vuosi sitten Petri ja Maria olivat etsineet uutta asuntoa jo pidemmän aikaa. Pariskunnan aiempi koti, kaunis jugend-asunto oli myyty ja muuttolaatikkoelämä keskustan vuokra-asunnossa keskellä pahinta Korona-ahdistusta alkoi pikkuhiljaa vaatimaan jo veroa. Pitkän etsinnän jälkeen hulppealla merimaisemalla varusteltu myynti-ilmoitus Etuovella kiinnitti Marian huomion ja niin löytyi uusi ihana koti.

 

Lue lisää

METSÄN SUOJASSA MUTTA LÄHELLÄ KAIKKEA

As Oy Luna

Anssin ja Niinan perheellä on takana hektinen vuosi. Vanha koti Papinsaaressa Afrodite I:ssä alkoi käydä perheelle pieneksi, Korona jylläsi ja perhe kaipasi lisää tilaa. Niin vanha koti meni myyntiin ja uusi koti As Oy Lunasta löytyi Hirvensalon Talonrakennuksen sisäpiirin kautta.

Lue lisää

Postikorttimaisemissa järven rannalla

As Oy Tallvik

Littoistenjärven rannalla postikorttimaisemia ihastelee Riitta ja Harri Viljanen, jotka hymyissä suin ottavat meidät vastaan. Peremmälle astuessa, tulvii Viljasten kotiin runsaasti luonnonvaloa suurista, lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista. Upeiden maisemien rinnalla tarkkaan harkittu sisustus on kuin kirsikka kakun päällä.

Lue lisää

Keskustakodista niittymaisemiin

As Oy Nero

Oli kesä 2018, kun nyt 33-vuotias Nico nautti lounaasta ystävän kanssa jokirannan CaféArtissa. Kuulumisten vaihdon lomassa Nico kuuli ensimmäistä kertaa vihiä Haarlan niittymaisemiin rakennettavasta paritaloyhtiöstä, As Oy Nerosta, joka herätti mielenkiinnon välittömästi. Nero vastasi nuoren miehen asuntotoiveisiin, eikä aikaakaan, kun hän päätti tarttua tilaisuuteen ja varasi itselleen yhtiön päätyasunnon.

Lue lisää

Helsingistä Hirvensaloon

As Oy White Swan

Vielä muutama vuosi sitten Helsingin keskustassa asuva Hämäläisten perhe pohti muuttoa keskustakodista hieman perheystävällisempään asuntoon. Asuntoportaalit ja hakuvahdit tulivat tutuiksi, kun mieluista kotia ei meinannut löytyä. Yllättäen unelmien koti löytyikin Turun Hirvensalosta!

Lue lisää

Rouvalien perheen koti

As Oy Korona

Rouvalit muuttivat talvella 2019 valmistuneeseen As Oy Koronaan. Tämän perheen arjessa riittää vilinää kun parketilla tepastelee Marin ja Markon lisäksi kaksi pientä ja vikkelää jalkaparia.

Lue lisää