Keskustakodista niittymaisemiin

Asukas: Nico Ekqvist

Harrastukset: Padel, kuntosali, golf, jääkiekko, ruuanlaitto

Parasta Hirvensalossa: Luonto, harrastusmahdollisuudet

UUSI KOTI LÖYTYI YSTÄVÄN VINKISTÄ, HIRVENSALON HAARLASTA

Oli kesä 2018, kun nyt 33-vuotias Nico nautti lounaasta ystävän kanssa jokirannan CaféArtissa. Kuulumisten vaihdon lomassa Nico kuuli ensimmäistä kertaa vihiä Haarlan niittymaisemiin rakennettavasta paritaloyhtiöstä, As Oy Nerosta, joka herätti mielenkiinnon välittömästi. Nero vastasi nuoren miehen asuntotoiveisiin, eikä aikaakaan, kun hän päätti tarttua tilaisuuteen ja varasi itselleen yhtiön päätyasunnon. Muuttoauto ajoi pihaan syksyllä 2019.

Nyt, lähes kaksi vuotta myöhemmin, muutto keskustakodista luonnon äärelle tuntuu edelleen hyvältä. Nuoruutensa Hirvensalossa asuneelle Nicolle saari on entuudestaan tuttu ja rakas. Lähes kotiovelta alkavia lenkkeilymaastoja on tullut kulutettua paljon, ja ne ovatkin yksi Hirvensalon parhaita puolia luonnon läheisyyden lisäksi.

 

”Kuulin Hirvensalon Haarlaan rakennettavasta Nerosta ystävältä ja kiinnostuin heti!”

- Nico Ekqvist

Yrittäjänä toimivan Nicon vapaa-aika kuluu suurimmalta osin ystävien ja urheilun parissa. Ympäri vuoden kuntosalilla käymisen, lenkkeilyn sekä padelin lisäksi, kesäisin aikaa tulee vietettyä golfkentillä, kun taas talvisin tuo aika menee jääkiekon parissa. Hirvensalossa on helppo harrastaa, kun läheltä löytyy niin kuntosali kuin golfkenttäkin!

Koti on Nicolle paikka rentoutumiselle ja ystäville. Mies onkin tarkka myös sisustuksesta. Sen huomaa tarkoin valituista pintamateriaaleista ja huonekaluista. Tummanpuhuvan keittiön jatkeeksi hän teetti upean tammisen ruokapöydän puusepällä, joka on ainoa laatuaan. Keittiössä Nicon tuleekin vietettyä aikaa, sillä opiskeluaikoina Aasiassa vietetty puolisen vuotta kestänyt vaihto antoi paljon vaikutteita ruuanlaitosta innostuneelle miehelle. Myös Nicon ystävät pääsevät tästä osaltaan silloin tällöin nauttimaan. Kivaan kotiin on ilo kutsua ystäviä!

Suuret ikkunat ovat yksi asunnon parhaista asioista. Ne tuovat vaihtuvat vuodenajat osaksi myös sisätiloja kauniin luonnon kera. Katettu takaterassi on myös kovassa käytössä. Päivän kiireet unohtuvat siinä vaiheessa, kun pääsee istahtamaan ulkoporealtaan poreisiin, oli sitten kesä tai talvi. Silloin tällöin viereisellä niityllä voi bongata peuran tai pari. Tähän näkymään ei törmää keskustan kerrostalossa eikä siihen kyllästy koskaan!