Mallinnuskuva 4H 95 m2 asunnosta / Tammi-sisustustyyli

KOLME SISUSTUSMAAILMAA, VALITSE OMASI TAI YHDISTELE

Sisustusteemat ovat saaneet inspiraationsa skandinaavisesta sielunmaisemasta. Käytännön toteutuksissa ja materiaalivalinnoissa on pyritty puhdaslinjaisuuteen ja annettu laadukkaiden luonnonmateriaalien puhua puolestaan. Yhdistävä tekijä on pelkistetty tyylikkyys ja itsevarmuus. Kullakin teemalla on kuitenkin oma ainutlaatuinen luonteensa. Sisustusteemat luovat upeat puitteet, joita on helppo täydentää omaan tyylin sopivilla huonekaluilla ja sisustuselementeillä. Käytännöllisyys ja ulkonäkö kulkevat ratkaisuissa käsi kädessä. Sisustus on huomioitu jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa, teknisistä ratkaisuista lähtien. Esimerkkinä tyylikäs seinämallinen wc-istuin, epäsuora valaistus ja mahdollisuus integroida ulkoporeallas terassille. Kolmesta sisustusmaailmasta jokainen löytää oman, ajattoman suosikkinsa; vaaleaa valoisuutta ja graafista harmaata korostava Kalkki, lämmin ja luonnollinen Tammi vai rohkea ja tummanpuhuva Hiili. Tyylit on suunniteltu talon arkkitehtuurin huomioiviksi kokonaisuuksiksi, mutta niitä on myös mahdollista yhdistellä. Mikä on sinun valintasi?

KALKKI ON SISUSTUSTEEMOISTA VAALEIN, SE ON KUIN TEHTY SUOMALAISEEN MAISEMAAN. PEHMEÄ JA LUONNON- MUKAINEN KALKKI ON ELEMENTISSÄÄN KAIKKINA VUODENAIKOINA.
 Kesällä Kalkki hehkuu kilpaa ulkoa tulvivan luonnonvalon kanssa, sydäntalveen se tuo asuntoon kaivattua valoisuutta ja kirkkaiden keväthankien aikaan se antaa parastaan. Kalkki on hienostunut ja moderni valinta puhdasta vaaleutta ja betonia arvostavalle; se avaa loistavat mahdollisuudet inspiroiville sisustusvaihtoehdoille, sillä siihen voi yhdistää helposti erityyppisiä värimaailmoja. Neutraalit vaaleat värit ja hillityn karut betonin sävyt antavat tilaa tyylistään varmalle sisustajalle. Kalkki on kuin taiteilijan tyhjä taulu, josta jokainen pensselinveto nousee esiin korostaen asukkaansa omaa persoonaa. Lattiamateriaalina Kalkissa on käytetty vaaleanharmaan sävyistä tammiparkettia. Keittiön välitilaan sopii esimerkiksi näyttävän rouhea betonimainen hiertopinnoite tai Hexagon-laatta. Kylpy- ja saunatiloissa lattia on 5 x 5 / 6 x 6 cm leikattua, betonihenkistä design-laattaa ja tehosteseinälaatat saman sarjan 60 x 60 cm laattaa. Sekä wc:n lattia että tehosteseinä ovat suurta, leikattua 60 x 60 cm design-laattaa. Saunan seinäpaneeli on teräväreunaista vaaleaa haapapaneelia. Kokonaisuuden kruunaa tyylipuhdas metallinen kiuas.

TAMMI EDUSTAA SKANDINAAVISTA ASUMISTA PUHTAIMMILLAAN. SE ON PUHDASSÄVYINEN JA HARMONINEN KOKONAISUUS, JONKA VALLITSEVIA PIIRTEITÄ OVAT VAALEUS, VALOISUUS JA PUUN SÄVYT. Tammeen on palkitsevaa yhdistellä pohjoismaisia design-klassikoita niin huonekalujen kuin astiastojenkin osalta. Puhdaslinjaiset puupinnat tekevät kodista paikan, jossa on helppo hengittää ja rentoutua. Tammi suosii luonnonmateriaaleja ja mahdollisimman luonnonmukaisia ja samalla kestäviä pintoja. Puun syyt saavat, ja niiden kuuluukin näkyä. Uudiskohteille epätyypillisesti myös Tammi-tyylisuunnan lattiamateriaaliksi on saatavilla aito, yksisäleinen laadukas tammilautaparketti. Mattavalkoisten keittiönkaappien kanssa voit valita mieleisesi pöytätason useasta sopivasta vaihtoehdosta. Keittiön välitilaan sopii esimerkiksi trendikäs Hexagon-laatta. Vaalea sävy jatkuu kylpy- ja saunatiloihin, joiden lattia on 5 x 5 / 6 x 6 cm valkoisen betonin sävyistä leikattua design-laattaa. Sama laatta jatkuu tyylikkäästi suurena 60 x 60 cm tehostelaattana myös seinäpinnassa. Saunatilassa materiaalina on käytetty modernisti teräväreunaiseksi sahattua thermohaapapaneelia. Sekä wc:n lattiat että tehosteseinä ovat suurta, leikattua 60 x 60 cm design-laattaa.

HIILI. VOIMAKASLUONTEINEN, PELKISTETTY, ITSEVARMA KLASSIKKO. HIILI YHDISTELEE ROHKEASTI TUMMAA, VAALEAA JA PUUN SÄVYJÄ. Kontrastit tekevät sisustuksesta elävän ja mielenkiintoisen. Hiili huokuu itsevarmuutta ja vaatii samaa asukkaaltaan. Kylmä se ei kuitenkaan ole, sillä harkitut puupinnat pehmentävät kokonaisuutta, jota tyylikäs musta johtaa. Hiilessä on samankaltaista tyylikkyyttä ja vetävyyttä kuin mustavalkoisessa muotikuvassa tai hyvin istuvassa tummassa puvussa. Ajatus dominoivasta mustasta väristä sisustuksessa saattaa arveluttaa monia, eikä se jokaiselle sovikaan. Hiili kuitenkin palkitsee valitsijansa rohkeuden. Keittiössä mattamustat kaapistot ja lattiamateriaalina käytetty yksisäleinen tammilautaparketti muodostavat upean parin. Lisää lämpöä asuntoon saa halutessaan valitsemalla lattiaan sopivan tammisen työtason. Teeman kruunaavat syvän mustat 5 x 5 / 6 x 6 cm design-lattialaatat ja suuret leikatut 60 x 60 cm mustat kivimäiset tehostelaatat kylpyhuoneessa ja saunan seinässä. Sauna on luonnollisesti myös musta, jossa pehmeyttä ja valoisuutta antaa viivamainen lämpöhaapakatto ja lauteet. Wc:n lattiat sekä wc:n tehosteseinä ovat suurta, leikattua 60 x 60 cm design-laattaa.

Ota yhteyttä

Polariksen asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista