Mallinnuskuva 3H 83,5 m2 asunnosta / Kalkki-sisustustyyli

LAATUA JA TARKKAAN HARKITTUJA YKSITYISKOHTIA

Polariksessa laatu ulottuu jokaiseen yksityiskohtaan vesikalusteista valaistukseen ja laatoista parkettiin. Pintamateriaalit on suunniteltu yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa ja valaistus on mietitty tarkkaan sähkösuunnittelijan ammattitaitoa hyödyntäen. Ratkaisut on tehty talon arkkitehtuuria kunnioittaen niin, että lopputulos on tyylikäs ja johdonmukainen sisältä ulos. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät Polariksen arjesta luksusta.

 

SPA-HENKINEN SAUNA
Spa-henkisessä saunassa on leveät, elegantit, suorareunaiset paneelit, joiden ansiosta saunan ilme on moderni ja suoraviivainen. Kolmesta värivaihtoehdosta löytyy kullekin sisustustyylille sopiva paneeli. Saunan lauteet on integroitu, jolloin kiuas on voitu upottaa lauteen sisään ja lopputulos on viimeistelty. Etäohjattavan kiukaan käyttö on vaivatonta. Saunan lauteiden alapinnassa on huomaamattomasti sijoitettu led-valaistus ja kiukaan päällä tunnelmallinen kiuaslinssi, joka valaisee kiukaasta nousevan vesihöyryn kauniisti.

SAUNAN LASISEINÄ
Tyylikästä ja laadukasta saunaa ei ole syytä peitellä. Saunassa on vakiona lasiseinä, joka yhdistää pesutilat ja saunan avaraksi spa-henkiseksi tilaksi. Lasiseinän ansiosta saunaan tulee kylpyhuoneesta miellyttävää ja tunnelmallista valoa.

DESIGN-LAATTA MÄRKÄTILOISSA
Wc:n lattiassa sekä kylpyhuoneen ja wc:n tehosteseinissä on käytetty suurta 60 x 60 cm leikattua design-laattaa. Vastapainona kylpyhuoneen ja saunan lattiassa on leikattua ja läpivärjättyä 5 x 5 / 6 x 6 cm design-laattaa. Lopputuloksena on modernin pelkistetty, rauhallinen ja tyylikäs yleisilme. Laattoja on kolmea eri värisävyä – vaalea betoni, syvän musta ja sementin harmaa – jokaiselle sisustustyylille omansa.

HANAT JA SADESUIHKU
Polarikseen on valittu laadukkaat Hansgrohe-hanat sekä keittiöön italialaiset Tapwellin hanat, viidessä eri värissä. Huippumuotoilustaan tunnetut merkit ovat hanojen ja vesikalusteiden edelläkävijöitä. Kylpyhuoneessa on Raindance-sadesuihku, jossa voi nauttia spa-henkisestä suihkuelämyksestä.

SEINÄ-WC
Polariksen kaikissa asunnoissa on seinämallinen wc-istuin. Linjakkaan näköinen seinäasenteinen wc-istuin on helppo pitää puhtaana. Lattiassa ja tehosteseinällä on suurikokoiset 60 x 60 cm design-laatat kolmella eri värivaihtoehdolla.

LED-VALAISTUS
Valaistus on tärkeä osa kodin sisustusta niin käytön kuin viihtyvyydenkin kannalta. Valopisteiden paikat ja valon määrä on suunniteltu ajatuksella sähkösuunnittelijan kanssa. Kiinteät valaisimet ovat ekologisia, energiatehokkaita ja esteettisiä led-valoja.

INTEGROIDUT KODINKONEET
Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen tilan, joten keittiön sisustukseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Integroidut, laadukkaat kodinkoneet sulautuvat kokonaisuuteen saumattomasti ja tekevät keittiöstä visuaalisesti yhtenäisen tilan. Energiatehokasta estetiikkaa!

KATETTU TERASSI
Asunnon levyiset katetut terassit mahdollistavat monenlaisen kalustamisen ja viihtymisen. Katetut takapihan terassit avautuvat yksityiseen ja rauhalliseen metsämaisemaan ja etupiha avautuu auringon puolelle. Led-valoin valaistut terassit toimivat lisähuoneina lähes ympäri vuoden. Terassilla on varaus lämmittimelle ja kevyttakalle.

ULKOPOREALLASVARAUS TERASSILLA
Katetulla suojaisella takaterassilla on luonteva paikka myös ulkoporealtaalle. Altaasta voit ihailla kesäistä auringonnousua tai talvista tähtitaivasta. Allasvaraus on sijoitettu osittain säleikön taakse, metsän puolelle – katseilta suojaan.

KEVYTTAKKA, VARAUKSET SISÄLLÄ JA TERASSILLA
Kolmeen suuntaan avautuva kaunis ja sisustuksellinen takka vangitsee katseen sisällä ja ulkona. Takan ääreen on tunnelmallista kerääntyä niin kesä- kuin talvi-iltoinakin. Kaikissa asuntokokoluokissa on takkavaraus ulkoterassilla ja sisällä. Lisävarusteena saatavan kevyttakan värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen.

MAALÄMPÖ
Lämmitysmuotona on ekologinen ja energiatehokas maalämpö. Vesikiertoiseen lattialämmitykseen yhdistettynä se on miellyttävä, kustannustehokas ja nykyaikainen lämmitysratkaisu.

 
 

 
 

 
 

 

Ota yhteyttä

Polariksen asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista