Polariksen suurimmat asunnot sijoittuvat kunkin rakennuksen eteläpäätyyn. Asunnot ovat valoisia ja edustavia perheasuntoja, joissa on paljon lasipintaa. Varsinaisten neliöiden lisäksi asunnoissa on huikeat 81 m2 katettua terassia kolmeen ilmansuuntaan. Isot ikkunat sekä mittavat terassit tekevät asunnosta neliöitään suuremman. Takaterassilla on varaus porealtaalle, terassilämmittimelle sekä takalle, jolloin terassista saa lisäneliöitä viihtymiseen lähes vuoden ympäri. Viihtyisä osakaspiha tuo myös lisätilaa oleskeluun.

Avara olohuone yhdistettynä moderniin saarekkeelliseen keittiöön sekä ruokailutilaan tekee asunnon pohjasta toimivan ja näyttävän; noin 48 neliön yhtenäinen tila on asunnon ehdoton vahvuus. Olohuoneessa on varaus kevyttakalle.

Sisäänkäynnin puolen makuuhuoneet on ajateltu lapsille ja takapihan puoleinen makuuhuone vanhempien huoneeksi. Makuuhuoneissa on koko seinän kokoiset peililiukuovikaapistot. Mikäli kolme makuuhuonetta riittää, voidaan olohuonetta kasvattaa jättämällä takapihan puoleisen huoneen sekä olohuoneen välinen seinä kokonaan pois. Makuuhuoneen, olohuoneen ja ruokailutilan ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon.

Asuntoon voi valita joko valmiin sisustustyylin tai materiaalit eri tyylejä sekoittaen.

 

Ota yhteyttä

Polariksen asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista