Polariksen neliöt ovat valoisia ja edustavia perheasuntoja. Suuret lasipinnat sekä isot katetut terassit talon molemmin puolin tekevät asunnosta neliöitään suuremman. Takaterassilla on varaus ulkoporealtaalle, terassilämmittimelle sekä takalle, jolloin terassista saa lisäneliöitä viihtymiseen lähes vuoden ympäri. Asunnon edessä oleva viihtyisä osakaspiha tuo myös lisätilaa oleskeluun.

Avara olohuone yhdistettynä moderniin saarekkeelliseen keittiöön muodostaa perheen yhteisestä oleskelutilasta suuren, yli 40 neliön yhtenäisen tilan. Valoisa olohuoneen ja avokeittiön yhdistelmä isoine ikkunapintoineen on asunnon ehdoton helmi. Olohuoneessa on varaus kevyttakalle.

Valoisan päämakuuhuoneen lattiasta kattoon ulottuva ikkuna lisää avaruutta ja koko seinän kokoiset peililiukuovet tuovat runsaasti lisää säilytystilaa. Sisäänkäynnin puolen peililiukuovellisilla kaapistoilla varustetut makuuhuoneet on ajateltu perheen nuoremmille asukkaille. Kylpyhuoneen yhteydessä on runsaalla säilytystilalla varustettu toimiva kodinhoitotila. Katettua terassia asunnossa on noin 38 m2.

Asuntoon voi valita joko valmiin sisustustyylin tai materiaalit eri tyylejä sekoittaen.

 

Ota yhteyttä

Polariksen asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista