Polariksen pienin asuntokoko, isokokoinen kolmio on oivallinen vaihtoehto elämän eri vaiheisiin. Suuret lasipinnat sekä isot katetut terassit talon molemmin puolin tekevät asunnosta neliöitään suuremman. Takaterassilla on varaus ulkoporealtaalle, terassilämmittimelle sekä takalle, jolloin terassista saa lisäneliöitä viihtymiseen lähes vuoden ympäri. Asunnon edessä oleva viihtyisä osakaspiha tuo myös lisätilaa oleskeluun.

Kolmion katseenvangitsijana toimii valoisa olohuoneen ja avokeittiön yhdistelmä; lattian rajaan ulottuva ikkuna tekee tilasta avaran ja ilmavan. Ilmansuunta sekä suuret lasipinnat tuovat asuntoon runsaasti luonnonvaloa vuodenajasta riippumatta – valon kohtaamispiste on keskellä huoneistoa. Olohuoneessa on varaus kevyttakalle.

Valoisan päämakuuhuoneen lattiasta kattoon ulottuva ikkuna lisää avaruutta ja koko seinän kokoiset peililiukuovet tuovat runsaasti lisää säilytystilaa. Pienempi makuuhuone soveltuu eri käyttötarkoituksiin, kuten kirjastohuoneeksi tai lastenhuoneeksi, asukkaiden tarpeen mukaan. Kylpyhuoneen yhteydessä on runsaalla säilytystilalla varustettu toimiva kodinhoitotila. Asuintilojen lisäksi kolmioissa on katettua terassia noin 37 m2.

Asuntoon voi valita joko valmiin sisustustyylin tai materiaalit eri tyylejä sekoittaen.

 

Ota yhteyttä

Polariksen asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista