Mallinnuskuva 3H 83,5 m2 asunnosta / Kalkki-sisustustyyli

UNIIKKIA ASUMISEN LAATUA

 

Polariksen kodit ovat pohjaratkaisultaan poikkeuksellisen toimivia monestakin syystä; Jokaista asuntotyyppiä yhdistää arjen sujuvuus ja laadukkaat puitteet. Polariksen asunnot on suunniteltu tavallista paremman elämän ehdoilla, sillä Kaikissa asunnoissa on mm. kaksi katettua terassia – yksi talon molemmilla puolilla.

Polariksen viihtyisissä kodeissa on lounaaseen avautuva, katettu sisääntulopuolen terassi, jonka edessä on aurinkoinen osakashallinnassa oleva piha-alue. Yksityisempi takapihan terassi aukeaa rauhalliseen mäntymetsikköön, jonka raosta avautuu suomalaista peruskalliota ja kangasmetsää. Kaikki Polariksen asunnot avautuvat kohti rauhoittavaa metsämaisemaa; kuvankaunis luontonäkymä tulvii asuntoihin lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista. Pollenmäkenä tunnettu metsäsaareke on kaavassa merkitty alueeksi, jolla sijaitsee luonnon monimuotoisuuden kannalta erityisen tärkeä elinympäristö ja jonne rakentaminen on kielletty. Tämän kaltainen yksityisyys on asemakaava-alueella poikkeuksellista.

Arjen sujuvuutta lisää kaksi pistokkeilla varustettua autopaikkaa, joista toinen on katoksen suojassa ja toinen pihalla. Lämmitysmuotona toimii taloudellinen ja ekologinen maalämpö yhdistettynä asumismukavuutta lisäävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Asuntotekniikka on sijoitettu asuntokohtaiseen lämpimään varastoon, joten sisätila jää kokonaan asumiskäyttöön. Lisäksi jokaiseen asuntoon kuuluu taloyhtiön varastosta erillinen lukittava irtainvarasto. Asuntojen sisätilojen keskiössä on integroiduin kodinkonein varustettu avokeittiö ja siihen saumattomasti liittyvä olohuone, jonka suuret ikkunat avautuvat yksityiselle, metsään rajoittuvalle takapihalle. Kaikkiin asuntokokoluokkiin on saatavilla kevyttakka sisätiloihin.

Ikuinen arkihaaste, riittävä säilytystilan määrä, on Polariksessa ratkaistu järkevästi; vaatekaapistot on toteutettu lattiasta kattoon ulottuvilla peililiukuovilla, jotka lisäävät tilan tuntua ja valoisuutta entisestään. Erillisessä wc-tilassa on tyylikäs ja moderni seinämallinen wc-istuin. Saunan lasiseinä yhdistää kylpyhuoneen ja saunan kylpylähenkiseksi tilaksi; laadukkaasti tehtyä saunaa ei ole syytä peitellä.

Asuntojen valaistus on toteutettu led-valoin siten, että suoraa ja epäsuoraa valoa on juuri oikeissa paikoissa – käytännöllisyys ja viihtyisyys huomioiden. Valaistusta voi täydentää omien mieltymysten mukaisesti erilaisilla riippuvalaisimilla, jotka tekevät asunnosta persoonallisen ja asukkaansa näköisen kodin. Myös terassien katoissa on tyylikäs led-valaistus, joka tuo tunnelmaa etenkin pimeinä vuodenaikoina. Lisäksi takaterassin katossa on varaus terassilämmittimelle ja metsän puoleisella terassilla on varaus ulkoporealtaalle sekä ulkotakalle. Täällä voi nauttia viilenevästä syysillasta takkatulen äärellä tai ihailla kesäyönä auringonnousua Pollenmäen takaa.

 
 

 

Ota yhteyttä

Polariksen asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista