Polaris eli pohjantähti on Pienen karhun tähdistön kirkkain tähti. Taivaankannella näennäisesti paikoillaan pysyvä polaris on ollut merenkulkijoiden paikannuksen ja reittivalintojen perusta jo vuosisatojen ajan.

SKANDINAAVINEN KOTI METSÄN REUNASSA

Ajaton ja toimiva pohjoismainen arkkitehtuuri, laadukkaat materiaalit ja sijainti takaavat paremman asumisen juuri sinulle. Kun valitset Polariksen, yksi elämän suurista päätöksistä on perustellusti tehty.

Hirvensalon ainutlaatuinen sijainti mahdollistaa merellisen elämäntavan, siitä huolimatta Turun keskustaan pääsee helposti. Turun paras uimaranta on kävelymatkan päässä Polariksesta, samoin lähin koulu, päiväkoti ja kauppa – ihanan vaivatonta!

 
 

Hyvin suunnitelluissa asuntopohjissa toteutuu toimivuus ja arjen helppous; Polariksesta saat kodin, joka on neliöitään suurempi. Suunnittelussa on panostettu erityisesti jokapäiväisten toimintojen sujuvuuteen, piha-alueisiin sekä säilytystilojen riittävyyteen. Avarissa asunnoissa luonnonvalon määrä on maksimoitu metsän puolella lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla; Polariksessa luonto ja maisema ovat vahvasti läsnä.
Etupihan aurinkoinen, osakashallinnassa oleva piha-alue sekä asunnon molemmin puolin sijaitsevat katetut ja valaistut terassit ovat ehdotonta arjen luksusta. Suojaisemmalla terassilla on varaukset sekä ulkotakalle että ulkoporealtaalle, kun taas etuterassilta aukeaa puutarhasuunnittelijan suunnittelema viimeistelty piha, jossa voi viettää aikaa vaikkapa auringosta nauttien. Etupihan maasto on nostettu autopaikkojen ja kulkuväylien yläpuolelle, mikä antaa näkösuojaa ja omaa rauhaa. Kauniiseen kallio- ja metsämaisemaan rajoittuvalla takapihalla voi istua iltaa katseilta suojassa. Sisääntulopihat on toteutettu istutuksin ja kivimuurein puutarhasuunnitettelija Minna Toivasen näkemyksen mukaisesti. Polariksen lämmitysmuotona on taloudellinen maalämpö yhdistettynä asumismukavuutta lisäävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen.

 

Ota yhteyttä

Polariksen asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista