Sirius on maasta katsoen tähtitaivaan kirkkain tähti. Nimi Sirius tulee kreikan kielen sanasta seirios tarkoittaen kuumaa, polttavaa. Uusi, polttavan vetovoimainen tähti on jälleen syttynyt Hirvensalon taivaalle.

ÄLYKKÄIDEN YKSITYISKOHTIEN LAATUKOTI

Ajaton ja toimiva pohjoismainen arkkitehtuuri, laadukkaat materiaalit ja sijainti takaavat paremman asumisen juuri sinulle. Kun valitset Siriuksen, yksi elämän suurista päätöksistä on perustellusti tehty.

Hirvensalon ainutlaatuinen sijainti mahdollistaa merellisen elämäntavan, siitä huolimatta Turun keskustaan pääsee helposti. Turun paras uimaranta on kävelymatkan päässä Siriuksesta, samoin lähin koulu, päiväkoti ja kauppa – ihanan vaivatonta!

 
 

Älykkäissä asuntopohjissa toimivuus ja nerokkaat ratkaisut voittavat asunnossa käytetyt neliöt. Siriuksesta löydät siis kodin, joka on monella tapaa neliöitään suurempi. Suunnittelussa on panostettu erityisesti jokapäiväisten toimintojen sujuvuuteen. Asunnot ovat todella avaria, luonto ja maisema ovat läsnä sekä luonnonvalon määrä on maksimoitu. Arjen luksusta ovat muun muassa erillinen vieras-wc, suora käynti saunasta terassille, seinän sisään liukuvat väliovet ja yksityiset makuuhuoneet.

Siriuksessa on suuret piha-alueet ja asunnon molemmin puolin isot katetut ja valaistut terassit, joilla on varaukset sekä takalle että ulkoporealtaalle. Terassilta aukeaa puutarhasuunnittelijan suunnittelema viimeistelty piha, jossa voi viettää aikaa omassa rauhassa. Sisääntulopihat on toteutettu istutusaltain ja kulkuväylät sekä parkkialue on valmiiksi asfaltoitu. Siriuksessa lämmitysmuotona on taloudellinen maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Sen huomaa, kun kaikki on tehty tavallista paremmin – tarkkaan harkittujen yksityiskohtien laatukoti on nyt ulottuvillasi.

 

Ota yhteyttä

Siriuksen asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista