Fons et origo (lat.) on tietyn asian lähde, se mistä kaikki alkaa. Matematiikassa origo on piste, jossa koordinaatiston akselit leikkaavat. Hyvän elämän ulottuvuudet kohtaavat Origossa. Uusi alku odottaa.

Origo on nimensä mukaisesti hyvän elämän leikkauspiste. Paikka, jossa kaikki paremman arjen elementit ovat ulottuvilla ja josta muodostuu aktiivisen elämän pysyvä keskus. Ajaton ja toimiva pohjoismainen arkkitehtuuri, aidosti laadukkaat materiaalit ja sijainti yhdessä Turun halutuimmista kaupunginosista takaavat, että kun valitset Origon, yksi elämän suurista päätöksistä on taatusti perustellusti tehty.

Hirvensalon ainutlaatuinen sijainti mahdollistaa merellisen elämäntavan, siitä huolimatta Turun keskustaan pääsee helposti. Turun paras uimaranta on kävelymatkan päässä Origosta, samoin lähin koulu, päiväkoti ja kauppa – ihanan vaivatonta!

 
 

Älykkäissä asuntopohjissa toimivuus ja nerokkaat ratkaisut voittavat asunnossa käytetyt neliöt. Origosta löydät siis kodin, joka on monella tapaa neliöitään suurempi. Suunnittelussa on panostettu erityisesti jokapäiväisten toimintojen sujuvuuteen. Asunnot ovat normaalia suuremman leveysmitan ansiosta todella avaria, luonto ja maisema ovat läsnä ja luonnonvalon määrä on maksimoitu. Arjen luksusta ovat muun muassa erillinen vieras-wc, suora käynti saunasta terassille, seinän sisään liukuvat väliovet ja yksityiset makuuhuoneet.

Origossa on alueen suurimmat piha-alueet ja asunnon molemmin puolin isot katetut ja valaistut terassit, joilla on varaukset sekä takalle että ulkoporealtaalle. Luksusluokan terassilta aukeaa persoonallinen ja viimeistelty, puutarhasuunnittelijan suunnittelema tilava piha, jossa voi viettää aikaa omassa rauhassa. Sisääntulopihat on viimeistelty istutusaltain ja kulkuväylät sekä parkkialue on valmiiksi asfaltoitu. Origossa lämmitysmuotona on taloudellinen maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Sen huomaa, kun kaikki on tehty tavallista paremmin.

Origo on uuden paremman asumisen alku myös sinulle. Tartu tilaisuuteen ja tutustu Origoon, tarkkaan harkittujen yksityiskohtien laatukoti on nyt ulottuvillasi.

 

Ota yhteyttä

Origon asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista