Yrityksellä on kasvot

Hirvensalon Talonrakennus Oy on turkulainen yritys, jonka päätoimiala on uudisrakentaminen. Tavoitteenamme on tehdä valtavirrasta poikkeavia asuntoja, jotka erottuvat massasta positiivisesti edukseen. Panostamme tuotannossamme moderniin, aikaa kestävään suunnitteluun ja korkeaan laatutasoon.

Paikallisena rakentajana aluetuntemus on ehdoton vahvuutemme. Sijainnin merkitystä ei voi koskaan korostaa tarpeeksi. Sijainnin lisäksi on ensiarvoisen tärkeää miettiä mitä tehdään, miten tehdään ja kenelle tehdään. Suunnittelun arvoa rakentamisessa ei voi väheksyä. Olemmekin luottaneet kaikissa kohteissamme kansalliseen ja paikalliseen huippuosaamiseen.

Kohteitamme ovat suunnitelleet tunnetut arkkitehdit, mm. Vesa Arosuo, Pekka Mäki ja Renni Haroma. Henkilökohtaisena rakentaja pyrimme tarjoamaan parempaa palvelua sinulle, joka annat meidän käsiimme rakentaa kenties elämäsi suurinta hankintaa – asuntoa. On ollut etuoikeus rakentaa Hirvensaloon yli 10 0000 asuinneliötä ja koti yli sadalle perheelle.

Suhtaudumme rakentamiseen ja Hirvensaloon asuinalueena lähes pakkomielteisen intohimoisesti ja olemme alusta asti asettaneet itsellemme erittäin korkeat laadulliset tavoitteet. Periaatteet ovat olleet samat toimintamme alkuvaiheesta lähtien, mutta kokemus on hionut osaamistamme. Tavoitteenamme on kehittyä joka päivä, olla parempia tänään kuin eilen. Kehitys loppuu tyytyväisyyteen.

ARTTU VIRTANEN 
Toimitusjohtaja
Puh. 040 579 7784
arttu.virtanen@hirvensalontalonrakennus.fi
RIKU HEIKKALA 
Osakas 
Puh. 040 5241234
riku.heikkala@hirvensalontalonrakennus.fi