Sisustustyylit

Asunnon ostajana sinulla on mahdollisuus valita kotiisi sopiva sisustustyyli neljästä eri vaihtoehdosta, Nature, Bianco, Nero ja Graphic. Kullekin sisustustyylille on ominaista skandinaaviselle kodille leimansa antavat klassisen rauhalliset värimaailmat: valkoinen, beige, musta, harmaa ja puun eri sävyt.

BIANCO

Bianco on tyyliltään hienostunut, modernin puhdaslinjainen ja ajaton sisustusvaihtoehto. Puhtaan vaaleat skandinaaviset sävyt luovat valoisan ja avaran kokonaisuuden, jotka tukevat minimalistista arkkitehtuuria, jossa yksinkertainen on kaunista ja vähemmän on enemmän.

Graphic

Graphic on urbaani ja arkkitehtuurinen sisustusvaihtoehto, jonka inspiraationa on minimalistinen ja teollinen tyyli. Sen graafiset selkeät pintamateriaalit mukailevat neutraalia väriskaalaa, jossa suorat linjat ja yksityiskohtien vähyys ovat sen ydintä. Betonimaisesta pinnasta syntyy rouhea mutta klassinen tyyli.

Nero

Nerossa minimalistinen tyyli ja pintamateriaalien vahvat kontrastit yhdistettynä skandinaaviseen linjakkuuteen luovat kiinnostavan kokonaisuuden. Sen neutraalia väriskaalaa jäsentävät tumman ja vaalean kontrastit, jonka kiehtova vaikutelma syntyy mustan ja puunsävyjen taidokkaasta liitosta. Tummia pintoja rikkova puu tuo juuri sopivaa pehmeyttä ja valoa muutoin minimalistisiin pintamateriaaleihin.

Nature

Nature on tyyliltään skandinaavinen, ajattoman tyylikäs ja lämminsävyinen sisustusvaihtoehto. Sen vähäeleiset hienostuneet luonnonsävyt luovat raikkaan yleisilmeen ja kodikkaan tunnelman. Nature edustaa nimensä mukaisesti luonnonläheistä harmoniaa, jossa vaaleat värit ja puu ovat keskeisessä roolissa sisustusmateriaalien valinnoissa.