Materiaalit

Function modernit ja laadukkaat sisustusmateriaalit on tarkkaan mietitty yhdessä arkkitehdin ja sisustussuunnittelijan kanssa, jotta kokonaisuus olisi mahdollisimman ehjä, sekä talojen arkkitehtuurin mukainen. Materiaalivalinnoissa on kiinnitetty erityisesti huomiota laatuun ja ajattomuuteen.

Asuinhuoneiden ja keittiöiden lattiat ovat lautaparkettia tai laminaattia asiakkaan valinnan mukaan. Lattiamateriaaleja on viisi erilaista, joista asiakas voi valita mieleisensä. Lattiamateriaaleista kolme on parkettia ja kaksi laminaattia. Valkolakatusta saarniparketista olemme kehittäneet normaalia vaaleamman, viistereunaisen parketin. Parketti on visuaalisesti 1-säleisen parketin näköinen ja lähes valkoinen. Parketti kuuluu Bianco sisustustyyliin. Nature ja Nero sisustustyyleihin on saatavilla 1-säleinen tammilankkuparketti vakiona! Parketti on viistereunainen, joka on ollut suosittu aiemmin rakentamissamme asunnoissa.

Pesu- ja wc-tiloissa on laatoitetut seinät ja lattiat. Pesutilojen lattialaatat ovat pieniä 4,8cm x 4,8cm tai 2,8cm x 7cm design-laattoja. Pienet laatat tuovat tyylikkyyttä sekä arvokkuutta kylpyhuoneeseen. Lattialaatoilla on haluttu erottua massasta perinteisesti käytetyn 10cm x 10cm laatan sijasta. Valkoiset seinälaatat ovat isoa, 30cm x 60cm valkoista leikattua teräväreunaista laattaa. Pesutilojen tehosteseiniin on saatavilla kolmea eri värimaailmaa ja tyylisuuntaa edustavaa isoa design-laattaa. Erikoisuutena tehosteseinissä on Graphic tyylisuunnassa oleva betonin tyylinen hiertopinnoite, joka on tällä hetkellä nouseva trendi. Wc-tilan tehosteseinään on mahdollista valita tyylikäs sisustuspaneeli tai hiertopinnoite, joita ei tule joka asunnossa vastaan. Wc-tilan lattialaatta on isoa 30cm x 60cm laattaa tyylisuunnan mukaan. Seinälaatat ovat 30cm x 60cm valkoista leikattua teräväreunaista laattaa. Makuuhuoneen takaseinälle on saatavissa lisätyönä sisustuspaneeliseinä, joka on ollut suosittu aiemmin rakentamissamme kodeissa. Graphic tyylisuuntaan on saatavissa lisätyönä makuuhuoneen tehosteseinälle betonin tyylinen hiertopinnoite.

Osa sauna- ja sisustuspaneeleista on teetetty ainoastaan Hirvensalon Talonrakennus Oy:n käyttöön. Hanat ovat suoralinjaista ja minimalistista muotoilua noudattavaa Hansgrohen Talis-sarjaa.

Kalusteiden ja pintamateriaalien värivalintoihin on mahdollista vaikuttaa rakennusaikataulun puitteissa, jotta asunnosta saadaan asukkaansa näköinen. Sisustustyylejä on myös mahdollista sekoittaa keskenään.