Tarinoita kodeista

Meidän rakennuttamissa taloissa asuu perheitä, pariskuntia, sinkkuja, nuoria ja jo vähän varttuneempiakin. Meille on suuri ilo, että asunnot ovat löytäneet arvoisensa asukkaat, jotka ovat tehneet siitä oman turvapaikkansa – kodin.

Tällä sivulla asukkaamme avaavat kotiovensa ja jakavat kokemuksiaan meidän rakentamista kodeista.

Koti ystävällisellä asuinalueella meren syleilyssä
As Oy Ares

Lisa-Marian ja Ellenin uusi koti Areksesta löytyi Hirvensalon Talonrakennuksen sisäpiirikirjeen kautta. Päätös asunnon varauksesta piti tehdä melko pikaisesti, ja lopulta ajatus isommasta kodista vei voiton. As Oy Sirius ja Haarlan maisemat muuttuivat Papinsaaren upeisiin metsämaisemiin. Heidän uusi kotinsa on täydellinen kiireisen arjen keskellä ja samalla paikka, jossa voi rauhoittua.

Lue lisää
Ensimmäinen oma koti täynnä onnellisia muistoja ja hetkiä
As Oy Polaris

Bettinan ja Niklaksen ensimmäinen oma koti löytyi Haarlasta, kun he etsivät sopivan kokoista kolmiota heille kahdelle. Hirvensalo ei ollut kummallekaan entuudestaan tuttua seutua, mutta molemmat ihastuivat alueen rauhallisuuteen ja luonnonläheisyyteen. Reilun kolmen vuoden asumisen jälkeenkin koti on edelleen täydellinen, vaikka heidän perheensä on kasvanut.

Lue lisää
Neljä vuodenaikaa meren äärellä
As Oy Haven

Viime vuoden elokuussa Karoliina, Mathias ja heidän Ludo-villakoiransa muuttivat Kaarinan Kuusistoon merimaisemien ääreen. Uusi koti löytyi sattumalta eräänä lauantai-iltana. Nyt kodissa yhdistyy upeasti tanskalainen design ja Suomen neljä vuodenaikaa.

Lue lisää
Koti, jossa mikään ei mättää!
As Oy White Swan II

Eeva-Maija ja Juha muuttivat White Swan II:seen vuonna 2015, vaikka Hirvensalo ei ollutkaan heille se ensimmäinen vaihtoehto. Aiemmin Littoisten Verkatehtaassa asuva pariskunta etsi perheenlisäyksen myötä suurempaa asuntoa ja haaveissa oli uudiskohteen sijaan remontoitava 70-luvun rivitalo. Remonttihaaveet vaihtuivatkin yllättäen uudiskohteeseen ystävän ehdotuksen pohjalta.

Lue lisää
Järven rannan tuntumassa
As Oy Tallvik

Samin uusi koti löytyi ex-tempore lounastauolla, kun Sami sai ystävältä linkin Tallvikin asunnoista. Aiemmin Vasaramäessä asuneen Samin Littoisiin houkutteli juurikin Littoistenjärvi ympäristöineen. Uusi koti on ihan rannan tuntumassa, jossa suuri vesielementti tulee isoksi osaksi myös sisustusta. Kodissa vallitsee harmoninen tunnelma ja sävymaailma, joka sopii täydellisesti yksiin vuodenaikojen mukaan muuttavien luontomaisemien kanssa.

Lue lisää
KUVANKAUNIS KOTI PAPINSAAREN MERELLISISSÄ MAISEMISSA
As Oy Afrodite I

Noin vuosi sitten Petri ja Maria olivat etsineet uutta asuntoa jo pidemmän aikaa. Pariskunnan aiempi koti, kaunis jugend-asunto oli myyty ja muuttolaatikkoelämä keskustan vuokra-asunnossa keskellä pahinta Korona-ahdistusta alkoi pikkuhiljaa vaatimaan jo veroa. Pitkän etsinnän jälkeen hulppealla merimaisemalla varusteltu myynti-ilmoitus Etuovella kiinnitti Marian huomion ja niin löytyi uusi ihana koti.

 

Lue lisää
METSÄN SUOJASSA MUTTA LÄHELLÄ KAIKKEA
As Oy Luna

Anssin ja Niinan perheellä on takana hektinen vuosi. Vanha koti Papinsaaressa Afrodite I:ssä alkoi käydä perheelle pieneksi, Korona jylläsi ja perhe kaipasi lisää tilaa. Niin vanha koti meni myyntiin ja uusi koti As Oy Lunasta löytyi Hirvensalon Talonrakennuksen sisäpiirin kautta.

Lue lisää
Postikorttimaisemissa järven rannalla
As Oy Tallvik

Littoistenjärven rannalla postikorttimaisemia ihastelee Riitta ja Harri Viljanen, jotka hymyissä suin ottavat meidät vastaan. Peremmälle astuessa, tulvii Viljasten kotiin runsaasti luonnonvaloa suurista, lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista. Upeiden maisemien rinnalla tarkkaan harkittu sisustus on kuin kirsikka kakun päällä.

Lue lisää
Keskustakodista niittymaisemiin
As Oy Nero

Oli kesä 2018, kun nyt 33-vuotias Nico nautti lounaasta ystävän kanssa jokirannan CaféArtissa. Kuulumisten vaihdon lomassa Nico kuuli ensimmäistä kertaa vihiä Haarlan niittymaisemiin rakennettavasta paritaloyhtiöstä, As Oy Nerosta, joka herätti mielenkiinnon välittömästi. Nero vastasi nuoren miehen asuntotoiveisiin, eikä aikaakaan, kun hän päätti tarttua tilaisuuteen ja varasi itselleen yhtiön päätyasunnon.

Lue lisää
Helsingistä Hirvensaloon
As Oy White Swan

Vielä muutama vuosi sitten Helsingin keskustassa asuva Hämäläisten perhe pohti muuttoa keskustakodista hieman perheystävällisempään asuntoon. Asuntoportaalit ja hakuvahdit tulivat tutuiksi, kun mieluista kotia ei meinannut löytyä. Yllättäen unelmien koti löytyikin Turun Hirvensalosta!

Lue lisää
Rouvalien perheen koti
As Oy Korona

Rouvalit muuttivat talvella 2019 valmistuneeseen As Oy Koronaan. Tämän perheen arjessa riittää vilinää kun parketilla tepastelee Marin ja Markon lisäksi kaksi pientä ja vikkelää jalkaparia.

Lue lisää