Asukas­tarinoita

Meidän rakennuttamissa taloissa asuu perheitä, pariskuntia, sinkkuja, nuoria ja jo vähän varttuneempiakin. Meille on suuri ilo, että asunnot ovat löytäneet arvoisensa asukkaat, jotka ovat tehneet siitä oman turvapaikkansa – kodin.

Tällä sivulla asukkaamme avaavat kotiovensa ja jakavat kokemuksiaan meidän rakentamista kodeista.

Postikorttimaisemissa järven rannalla

As Oy Tallvik

Littoistenjärven rannalla postikorttimaisemia ihastelee Riitta ja Harri Viljanen, jotka hymyissä suin ottavat meidät vastaan. Peremmälle astuessa, tulvii Viljasten kotiin runsaasti luonnonvaloa suurista, lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista. Upeiden maisemien rinnalla tarkkaan harkittu sisustus on kuin kirsikka kakun päällä.

Lue lisää

Keskustakodista niittymaisemiin

As Oy Nero

Oli kesä 2018, kun nyt 33-vuotias Nico nautti lounaasta ystävän kanssa jokirannan CaféArtissa. Kuulumisten vaihdon lomassa Nico kuuli ensimmäistä kertaa vihiä Haarlan niittymaisemiin rakennettavasta paritaloyhtiöstä, As Oy Nerosta, joka herätti mielenkiinnon välittömästi. Nero vastasi nuoren miehen asuntotoiveisiin, eikä aikaakaan, kun hän päätti tarttua tilaisuuteen ja varasi itselleen yhtiön päätyasunnon.

Lue lisää

Helsingistä Hirvensaloon

As Oy White Swan

Vielä muutama vuosi sitten Helsingin keskustassa asuva Hämäläisten perhe pohti muuttoa keskustakodista hieman perheystävällisempään asuntoon. Asuntoportaalit ja hakuvahdit tulivat tutuiksi, kun mieluista kotia ei meinannut löytyä. Yllättäen unelmien koti löytyikin Turun Hirvensalosta!

Lue lisää

Rouvalien perheen koti

As Oy Korona

Rouvalit muuttivat talvella 2019 valmistuneeseen As Oy Koronaan. Tämän perheen arjessa riittää vilinää kun parketilla tepastelee Marin ja Markon lisäksi kaksi pientä ja vikkelää jalkaparia.

Lue lisää